středa 28. prosince 2016

Váš Prima receptář

Letošní rok by se dal nazvat rokem televizním 😀Zúčastnila jsem se několika natáčení nově vzniklého pořadu Váš Prima receptář, který je následovníkem velmi oblíbeného Receptáře s Přemkem Podlahou. Nové díly moderuje pan Václav Postránecký a pořad se nese v duchu rad zahrádkářům, pěstitelům, chovatelům a také všem kreativním duším. Společně s kolegyní Rejkou Balcarovou jsme se zúčastnily několika natáčení a tady jsou mé čtyři televidea :-)







Dětská párty cca vstup 10:08




Natáčení je vždy skvělý zážitek, i když je to někdy trochu hektické. Ani byste nevěřili, kolik lidí je potřeba k natočení jednoho dílu. Všichni jsou samozřejmě důležití počínaje panem režisérem a paní maskérkou konče, ale co obdivuji nejvíce je střih. Jak se z takového množství materiálu sestříhá hezká smysluplná reportáž. Velmi zajímaví jsou také hosté, se kterými se střídáme a dozvíme se někdy i nějaké pikantní historky z natáčení 😁 Tvoření je zkrátka radost :-)

2 komentáře:

  1. Měla jsem tu možnost zúčastnit se vašeho kurzu a tak vím, jak moc jste úžasná. Na živo jste ještě lepší i když reportáže s vámi jsou také TOPP. Přeji Vám v novém roce ať vás vychází vše tak jak chcete. A doufám, že budu mít ještě někdy možnost od vás načerpat vaše zkušenosti. Krásný nový rok vám z celého srdce přeje Jitka Rajnohová nebo Bechelacka jak chcete ��

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Jitko, moc Vám děkuji za krásná slova a moc se těším, že se zase sejdeme!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...