sobota 14. května 2016

Tričkování s plotrem

Malování triček je fajn zábava a pokud máte skvělé barvy Aladine, razítka Aladine, vyřezávací plotr Silhouette, a k tomu trička, máte všechno :-) V Davoně v Praze jsme se sešly na kurzu a užily jsme si to! S Markétou Burešovou a šikovnými ženami jsme malovaly trička už na loňském letním Liberci a teď jsme v tom pokračovaly.



Markéta vyřezala na plotru šablony v kruhovém tvaru a rovnou k nim přidala rámeček, který jsme vyplnily textem. Položily jsme šablonu na tričko a pomocí Aladinovských sprejů jsme šablonu postříkaly. Je to velmi jednoduché použití, barvy se dají krásně prolínat.





Použily jsem razítka Aladine a razítkovací barvy v polštářku Aladine a natiskaly jsme různé motivy na trička.





U tohoto trička vám ukážu, co lze na plotru vyřezat. Samotná šablona, která je vyřezána ze šablonového matriálu se nastříká barvou a pokud chcete použít stejný vzor ze zažehlovací fólie, můžete si vše nastavit  a vyřezat na plotru.



Moc děkuji Markétě Burešové za ukázky řezání na plotru a za profesionální výřezy, které jsme zažehlily na trička. Plotr dokáže vyřezat  i jemné linky fontů, proto si účastnice kurzu vymyslely vlastní texty a ty pak zažehlily na trička.



Malování na trička je zábava a všechny jsme si to moc užily!




Tvoření je radost!





Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...