čtvrtek 31. prosince 2015

Vyhrajte jeden ze tří strojů Big Shot A4 starter kit

Sizzix má od letošního roku v nabídce nový stroj Big Shot Plus A4. Lze na něm vyřezávat nebo embossovat materiál do 21 cm šířky. Je úžasný na prostorové projekty, protože z rozměru A4 se už dá složit poměrně velký projekt, jako jsou například krabičky, obálky nebo jiné dokonalosti. Ještě lepší než Big Shot Plus A4 je Big Shot Plus A4 Starter kit!! Součástí tohoto stroje jsou i základní šablony na vyřezávání materiálů do šířky 2 mm (filc, koberec, kůže, lino...), skvělé kovové šablony včetně té na výrobu krabičky (vyřezává i rýhuje najednou), embossovací kapsa A4 a také designové papíry Craft Asylum.

 

Je tady skvělá soutěž!!! Sizzix dal do soutěže ceny v hodnotě přesahující 500 liber! Můžete vyhrát jeden ze tří strojů Big Shot Plus A4 Starter kit!! A jak to udělat? Klikněte na tento odkaz na stránky Sizzixu a zkuste své štěstí. Není to nic složitého, jen vyplníte pár údajů a výhra může být vaše! Neváhejte!! Štěstí se může usmát i na vás! :-)
Soutěž končí 3. ledna 2016 v 18:00 
Víte jak to je ... kdo nehraje nevyhraje :-)

3 komentáře:

  1. Jen by mne zajimalo, kde se da najit jmena vyhercu big shotu. Hledali jsme a zadny odkaz a jmena jsme nenasli. Dekuji za odpoved.

    OdpovědětVymazat
  2. Sizzix kontaktuje vítěze emailem a předmět emailu je "Sizzix Winner". Blogerům zasílá jména vítězů. Pošlu dotaz, kde jsou tato jména zveřejněna a dám odkaz. V každém případě je ještě možnost do zítřka vyhrát :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jména výherců Big Shotu jsou uvedena zde http://goo.gl/5ts6iD .

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...