neděle 15. listopadu 2015

Papercards.cz challenge 3.

Děkujeme vám všem, kteří se účastní našich soutěžních výzev a pamatujte, že kdo nic netvoří, nic nevyhraje :-) Ve 2. challenge jsme společně tvořili podle sketche a třetí kolo také nebude výjimkou. Sketch pro nás připravuje KETA. Moc děkujeme!


Sketch pro challenge č.3 








Vítězka challenge č.1 a hostující designerka Jitka Klimíčková


Sponzorem pro třetí kolo challenge je ScrapArt - specializuje se na maloobchodní prodej pomůcek a materiálu na výrobu netradičních fotoalb – SCRAPBOOK, cardmaking - výroba přáníček a jinou kreativní tvorbu. 



 Výhra je opět velmi lákavá, proto neváhejte, tvořte a posílejte příspěvky do challenge. Co je ve hře? Sada čtvrtek 6"x6" - Mirabelle Santoro, sada čtvrtek A4 - Mirabelle Santoro, samolepky 3D - Mirabelle Santoro, sada blahopřání a obálek 5"x7" 24 ks - Mirabelle Santoro, balení svorek Bo Bunny kovové ozdoby, Bo Bunny flitry, lepidlo tekuté - Original Tacky Glue, lepidla v tyčince a oboustranná lepící páska


Pravidla pro challenge č.3:
- vyrobte přání podle sketche
- posílejte svá přání na emailovou adresu papercards.cz@seznam.cz do 28.11.2015
- vítěze vybere vždy sponzor daného kola a to 29.11.2015
- všechna přání budou postupně vkládána na facebookovou stránku Papercards.cz, kde si je můžete prohlížet, dávat like a samozřejmě komentovat, třeba tím usnadníte výběr vítěze :-)
-  vítěz bude přizván jako hostující designer do dalšího kola challenge.
- pokud si dáte přáníčko na svůj blog, budeme moc rády za odkaz na naši challenge, za sdílení, za podporu a vaše radost z tvoření bude i naše radost!
Užijte si tvoření s Papercards.cz!!!

2 komentáře:

  1. Moc hezké nápady, líbí se mi gratulace podle paní Burešové, je to decentní a přitom efektní :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné ukázky a výborná inspirace. ☺

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...