sobota 15. srpna 2015

Cardabilities sketch 129

Je tady půlka srpna a nový sketch Cardabilities s číslem 129. Kytičková přání jsou krásná, protože kytiček a motýlků není nikdy dost :-), ale tentokrát jsem to vzala jako výzvu a rozhodla jsem se pro mou stále oblíbenější kombinaci zlaté, černé a bílé a bez kytek. 




Sponzorem tohoto kola je


Dies R Us
Website: https://www.diesrus.com/
Blog: http://diesruschallenge.blogspot.ca/
Facebook: https://www.facebook.com/diesrus

Na své přání jsem využila skvělou Mixed Media šablonu Sizzix 660220 z autorské dílny Tima Holtze a vyřezala jsem na přední straně "okýnka". Podložila jsem je acetátovou fólií a vytvořila jsem klasické chrastidlo.


Sypala jsem flitry a nemělo to konce :-) Plocha byla opravdu velká a já jsem ji chtěla zaplnit celou. Naštěstí jsem těch třpytivých zlatých koleček měla dost.


Použila jsem už hotový výřez hello ze sady PL kartiček a dopnila jsem podkladovou kartičku, srdíčko a jak jinak enamelky. A bylo hotovo. Vlastní zlatá challenge je fajn, ale další velká výzva je focení, zlato se leskne jako ... zlato :-)


Neváhejte, pojďte tvořit společně s týmem cardabilities, inspirujte se sketchem a můžete i vyhrát, pokud své přání umístíte na blog cardabilities.

Tvoření je radost!


1 komentář:

  1. Opravdu originální a rozhodně okamžitě upoutá! Moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...