neděle 14. dubna 2013

Sobotní tvoření v Liberci

Co s načatou sobotou? Co třeba kolektivní tvoření? Jasně, dobrá volba :-)




Sešly jsme se na sobotním kurzu v Liberci a téma dne bylo použití Distress inkoustů. Použily jsme je zleva doprava i shora dolů :-) Vyzkoušely jsme mnoho technik, na které jsou tyto inkousty jako dělané. Barvily jsme, razítkovaly, tupovaly, Distress Inky jsme i vybarvovaly razítka .....
Nabarvily a orazítkovaly jsme si podkladové papíry, tupovali jsme výseky kytiček a nakonec si každá žena udělala několik přáníček.
Pracovat celý den s barvičkami znamená špinavé ruce, proto jsem koupila gumové rukavice na jedno použití, ale stejně to není ono, když si nemůžete sáhnout na tu barvu a pořádně se ušmudlat. Jsme ušmudlané všechny :-)






Zúčastnila se i jedna malá scrapařka Viktorka, která jde po prázdninách do školy a na kurzu s námi byla už několikrát a je moc šikovná, protože zvládla všechny techniky jako my velké holky! Má i svoje vlastní třicítkové album a pomalu se zaplňuje stránkami, takže zatímco my dospělé děláme zpětně alba ze života, Viktorka takové album bude rovnou mít.

Většina zúčastněných scrapžen byla i na libereckém kurzu a mezi nimi byla i Ivanka, která vyhrála soutěž o kabelku dle vlastního výběru, protože její stránka do liberecké kroniky byla vybrána porotou jako nejvtipnější. Iva sebou kabelku měla, takže jsem to nemohla nevyfotit :-)



Moc děkuji mé milé kamarádce Janince, která nám půjčila prostory, byly jsme tam jako doma, moc přijemné prostředí a samy jsme si to tam ještě zútulnily tím tvořivým nepořádkem na stole :-)) Ale bez toho to prostě nejde :-)



Byla to skvělá sobota, užily jsme si to, k obědu jsme si objednaly kebab, abychom vydržely celý den a nepadly jsme hlady :-) Moc všem zúčastněným děkuji za příjemnou přátelskou atmosféru.
Zase někdy na viděnou!

6 komentářů:

  1. Děvčata šikovný! A ta FuFu-kabelka je super a k Ivance se hodí :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Teda zrovna jsem si říkala, že by mě zajímalo, co hezkého jste tvořily a ejhle, už je tu blog :-D
    Ivance kabelku vyloženě závidím :-D asi si budu muset Fu-Fu kabelku taky pořídit :-D
    A asi se taky přestěhuju do Liberce :-D tyhle Vaše tvořivé soboty jsou super, to bych taky potřebovala :-D
    Danas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to pohodička a opravdu jsme si to užily. Míša měla na sobě tričko ze srazu, které malovala s Irčou Aptákem :-) Komunita se neztratí!

      Vymazat
  3. Nádherná přání!
    Chtěla bych se zeptat, jestli se tyto kurzy pořádají pravidelně a jestli je možno se do nějakého přihlásit. Mám do Liberce kousek ;-)
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, kurzy se pořádají spíše nepravidelně :-) Je to podle zájmu, ale už brzy nějaký kurz bude, určitě v květnu. Napiště mi prosím na email iriska.scrap@seznam.cz a můžeme se dohodnout.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...